ONZE DIENSTEN

VERTALEN

11321.jpg

SCHRIJVEN

greennnnnn_0.jpg

CONTROLE

CONTROLE

Oeps, een

spelfoud

Hoewel u waarschijnlijk weet dat wij opzettelijk een spelfout maakten, irriteert het u toch. Daar hoort een T, geen D en dat kan u direct een vervelend onderbuikgevoel geven over ons als bedrijf. Daarom is het controleren van alle teksten zo belangrijk: met één spelfout kan u al klanten en bezoekers mislopen.

 

Bij onze controles kijken wij naar uw teksten op verschillende niveaus, waaronder grammatica, zinsbouw en woordkeuze. Wij kijken niet alleen naar de talige aspecten van uw tekst, maar ook of uw tekst aansluit bij uw beoogde doelgroep.

Meer dan

alleen nalezen

Na urenlang de juiste woorden te vinden en te schrijven is het lastig om het overzicht te bewaren over uw tekst. Schreef ik gisteren wel op dezelfde manier als vandaag?

Door samen te werken en ons uw teksen te laten proeflezen, weet u of u de juiste toon voor uw doelgroep heeft gevonden.

 

Nu is het niet zo dat wij alleen uw tekst lezen en u contacteren met een 'ja, prima tekst' of een 'nee, dit past totaal niet'. Bij onze dienst lezen wij uw teksten door en stellen we een klein rapport op met aandachtspunten. Met behulp van deze aandachtpunten kunt u weer met nieuwe inzichten aan de slag om uw teksten te perfectioneren..

Recenseren

Zijn er recensies? Als een klant iets nieuws ziet, dan is dit vaak de eerste vraag die gesteld wordt. Iets nieuws is namelijk niet gegarandeerd goed of naar wens.

Maar als verkoper wilt u natuurlijk niet uw producten gratis weggeven. Daarom kunnen wij uw product professioneel recenseren en uw klanten geruststellen.

Nog meer controle?

Wij houden van taal, grammatica en culturen. Heeft u iets anders om te laten controleren? Laat het ons weten, wij staan er zeker voor open om u te helpen!

 
VOLLEDIGE CONTROLE

€0,01 per woord

Wij controleren uw teksten op grammatica, zinsbouw en woordkeuze vanaf €0,01 per woord.

PROEFLEZEN

€0,01 per woord

Wilt u weten of uw teksten goed aansluiten bij uw doel en doelgroep? Of uw verhaal goed wegleest? Wij geven u hierover een beknopt rapport vanaf €0,01 per woord.

RECENSEREN

€0,01 per woord

Een overzichtelijke, duidelijke en zoekmachinevriendelijke recensie laten schrijven over uw product? Wij helpen u, vergoeding in overleg (barter met product mogelijk).