ONZE DIENSTEN

VERTALEN

11321.jpg

SCHRIJVEN

greennnnnn_0.jpg

CONTROLE

EEN KORTE INTRODUCTIE

Ons vertaalbureau is opgericht in 2009 als initatief om betaalbare vertalingen voor iedereen te kunnen aanbieden. Het doel van ons vertaalbureau is het bij elkaar brengen van particulieren en bedrijven en het internationale publiek dat zij verdienen.

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons op de eerste plaats. In onze visie is een opdracht pas compleet, wanneer u als klant de gehele ervaring met ons positief hebt ervaren.

 

 

 

Groei & Ervaring

 

Sinds de start zijn wij gegroeid, hebben wij vele mensen mogen helpen en hebben wij tientallen vertalingen mogen leveren waardoor wij veel ervaring op hebben gedaan.

Daarnaast hebben wij onze diensten mogen uitbreiden naar onder andere tekstschrijven, controleren en recenseren.

De onderwerpen die wij aannemen zijn eindeloos, zo hebben wij spelletjeswebsites, webwinkels, hotelwebsites en nog veel meer vertaald en voor websites geschreven uitlopend van muziekrecensies tot reisblogs.

 Sinds 2009 hebben wij ons gespecialiseerd in het Engels, Duits en Nederlands.
Onze vertalers beheersen deze talen en culturen dusdanig, dat wij kwaliteit kunnen leveren en weten waar wij mee bezig zijn. Het gaat tijdens het vertalen namelijk niet alleen om het beheersen van de woorden en grammatica van een taal, maar ook om de culturele verschillen tussen de talen. Daarom houden wij liever ons talenaanbod klein, waardoor de kwaliteit zeer hoog blijft.

Ons team is een hecht team dat altijd met elkaar in contact staat en klaar staat om te helpen waar nodig, zodat wij u altijd kwaliteit kunnen leveren.

Het bestaat uit individuen met achtergronden uit onder andere talenstudies, cultuurstudies, met ervaring in B2B en B2C marketing, zodat wij ons juist kunnen profileren bij de juiste opdrachten.